Image

Panorámakönyvek

Minimum 20, maximum 100 oldalnyi kreatív felület áll rendelkezésedre, hogy emlékeidet egy panorámakönyv formájában rendezd össze.

Speciális fotókönyv

Az egyedi megoldások kedvelőinek! A panorámakönyvek a különleges kötészeti technikának köszönhetően lehetővé teszik a fotók dupla oldalas megjelenését törés nélkül a könyv gerince mentén. Tartalomtől függően lehet választani crystal fotópapír, silk vagy soft 296 grammos bevonat nélkül matt papír közül.

Fotók dupla oldalon

Az oldalak különleges ragasztási technikájának köszönhetően a könyv gerincénél nem keletkezik törés, így dupla oldalon gyönyörködhetünk fotóinkban. Ezért is a panoráma elnevezés. A szerkesztési folyamat során érdemes olyan képeket felhasználni, melyek nagy méretben mutatnak jól. Ez a könyvformátum nagyon népszerű az esküvői, portré, tudományos vagy művészi fotózás tematikákban.

Image

A legigényesebb kivitelezésű fotókönyv

A panorámakönyvek borítói laminált kartonból készülnek, melyek igény szerint tartalmazhatnak képeket, szövegeket, de maradhatnak üresen is. Íly módon lehetőség van teljesen egyedi panorámakönyvek létrehozására, melynek előkelő megjelenése bárkit lenyűgöz.

Error embedding file: /home/tosi01/domains/fotokonyv-digifot.hu/public_html/snippets/block-center-text-2.php

Van még kérdésed? Hívj minket +36 30 894 9774 vagy írj e-mailt az digifot@digifot.com e-mail címre!

Igyekszünk választ adni minden kérdésedre.
Kapcsolat