Image

Falinaptárak

12 oldalnyi kreatív felület áll rendelkezésedre, hogy emlékeidet egy falinaptár formájában rendezd össze.

Falinaptár

A falinaptár kíváló módja emlékeid megőrzésének. Nemcsak hasznos, hanem remek dekorációs kiegészítő, ami havonta új emlékeket idézhet fel benned. Ez a naptár, ami teljesen a Te elképzelésed alapján készül, ugyanolyan praktikus, mint bármilyen más falinaptár. A különlegességét az adja, hogy nincs belőle még egy, teljesen egyedi. Minden alkalommal, mikor lapozol, akkor újabb és újabb örömteli pillanatot élhetsz át.

Rajtad áll, mely emlékek legyenek Veled

Csak Tőled függ, hogy milyen képeket válogatsz össze a falinaptár szerkesztésekor. Te tudod a legjobban, hogy Neked vagy az ajándékozottnak, mely emlékek a legfontosabbak. 13 oldal áll a rendelkezésedre, melyeket szabadon formázhatsz, illetve választhatsz a különböző sablonok és témák közül.

Image
Image

Naptár egy éven át

Kiváló minőségű papír használatának köszönhetően a naptár ugyanúgy fog kinézni az év végén, mint újévkor! Lehetőséged van 170 grammos matt papír, 150 vagy 190 grammos Photo Lustre papír közül választani. Bármelyikre is esik a választásod egy matt védőfólia és egy vastagabb papír hátlap fogja biztosítani a tartósságát. Végül fém spirálozás füzi össze az oldalakat. Ne aggódj! Lapozz bátran az oldalak között; képeid ugyanolyan élénkek maradnak, mint ahogyan az emlékeidben élnek.

Vásárlóink mondták:

Még egyszer nagyon köszönöm a segítőkészségüket, rugalmasságukat és megértésüket. Köszönöm, hogy időben megérkezett a fotókönyv. Nagy örömöt szereztek vele.
Szép napot és jó munkát kívánok a csapatuknak!
G.E. Facebook

Van még kérdésed? Hívj minket +36 30 894 9774 vagy írj e-mailt az digifot@digifot.com e-mail címre!

Igyekszünk választ adni minden kérdésedre.
Kapcsolat